Пажљивко финале 2019

 

 Четврту годину заредом реализујемо  пројекат „ПАЖЉИВКО АБС “ заснован  је на сарадњи  ПС Врбас,  ПУ  ”Бошко Буха”  Врбас и Савета за безбедност саобраћаја општине Врбас, у склопу  спровођења пројекта “Полиција у локалној заједници”, које је ове године окупила такмичаре из 8 градова ЈБО:

 1.П.У. „ Радосно Детињство“ Нови Сад са васпитачима Драганом Илић и Аном Брежанчић

2.П.У. „ Љуба Станковић“ из Беочина са васпитачима Љубицом Ђурић и Маром Душанић

3.П.У. „Радост“ из Србобрана  са васпитачицом Халилом Драгићевић

4.П.У. „Бошко Буха“  из Врбаса са васпитачима Бранком Чизмар и Инес Јоковић

  1. П.У. „Колибри“ из Бача-одељење Вајска са васпитачицом Блаженком Давидовић

6.П.У.“Вчиелка“ из Баког Петровца одељење из Маглића са васпитачицом Богомирком Жаргић

7.П.У.“Детињство“ из Жабља са васпитачима Јеленом Косовац и Добрицом Трнинић

8.П.У.“Младост“ из Бачке Паланке са васпитачима Милијаном Вујадиновић и  Маријом Јелача

Финалу је предхофила једномесечна обука у ( посета саобраћајних полицајаца , едукација деце о саобраћајном васпитању и образовању, и припрема за финале)прве две фазе;  у току месеца марта   обухваћено је 379 предшколаца  општине Врбас; 20предшколаца из Новог Сада, 17 предшколаца из Србобрана, и 17 из Беочина , 28 пред. из Бачке Паланке, 45 пред. из Жабља, 22 пред. из Маглића, 16пред. из Бача  и  ово је сада завршница пројекта, укупно у 2019.години обуку је прошло 539 предшколаца.

18.4.2018.  на Трг-у Николе Пашића  више стотина малишана су на забаван  начин решавали задатке које су испратили васпитачи и саобраћајни полицајци , на крају најбоље сналажење у практичним и теоријским ситуацијама показали су предшколци из Бачке Паланке, за њима су били предшколци из Новог Сада , теће мсето су заузели домаћини –предшколци из Врбаса, мада смисао акције је замишљен тако да су победници сви , битна је игра , и да кроз учење едукују себе а и друге о важности саобраћајних прописа и тиме чувају себе и друге учеснике у саобраћају.

Блок Саве Ковачевића бр. 8, 21460 Врбас, Србија

  • dummy 021/705-100

  • dummy buhavrb@mts.rs

Search